Social Medias

Thursday, 31 October 2013

Kasut

Lama tak update blog.. saya kembali !! Jerit satu benua  dunia !! xD 

Kasut !! Kenapa dengan kasut? :O Kasut.. ya.. kasut sekolah saya.. kan kasut sekolah tu ada benda keras dekat belakang.. kasut saya punya tertanggal.. menjadikan kasut teramatlah longgar..hmm..banyak kisahnya dengan kasut ni --'

Masa PJ,. lari satu round padang.. semua dok relek je.. jogging.. ada yang jalan.. saya dengan kawan saya ni pula terlebih semangat dok lumba lari.. Nak sampai dah.. ARRRRRGGHHHHH~~~!!!! YEAH !! Saya menang ! xD Saya 1 cm di depannya bila sampai tu.. tapi.. KASUT SAYA SAMPAI DULU !! SAYA MENANG !! xD HAHAHA... !!! LOLz.. Yang tak kengnya.. cikgu nampak.. satu kelas dok pakat gelak dekat saya.. huhuhuu..

Tu cite dulu.. satu minggu yang lalu yang sudah kali ke-5.. hari ini yang lagi best.. kan saya stayback untuk unit berunifom.. nak buat formasi ringkas.. yang masa jalan halfway tu.. ada satu part yang satu line jalan ke belakang 8 langkah lepastu depan balik 8 langkah.. saya orang ke-2 dalam line tu.. masa jalan ke belakang tu.. satu kasut terkeluar.. orang depan tu macam.. err,, hahaha.. then masa jalan pi depan balik tu saya pakai balik dan jalan.. berlaku banyak kali kwot.. yang tak keng nya.. kali pertama kasut belah kiri.. kali kedua kasut belah kanan.. memang sengaja nak keluar silih berganti.. huish --'

Thursday, 17 October 2013

Wednesday, 16 October 2013

Tukar theme Google Chrome pula


Baru tahu yang theme Google Chrome ini pun boleh ditukar.. ketinggalan zaman betul, kan? Tak laa nampak plain sangat selepas ini ^^

Tuesday, 15 October 2013

New facebook login theme

Seperti yang telah sedia maklum, saya peminat minion xD Sebenarnya tak tahu pula facebook login theme ini boleh ditukar.. setelah terbaca post dalam blog DayangDeno, saya pun teringin nak tukar.. Saya tinggalkan komen dekat post tu, tanya camne nak buat.. Terima kasih kerana membantu =)

Monday, 14 October 2013

Mungkin boleh cadangkan tajuk? xD

Yeah !! Pagi tadi kakak sepupu saya sudah selamat melahirkan anaknya. Hmm.. Nak kata apa, saya pun tak tahu laa.. tapi seronok juga ada ^^ Tiba-tiba excited je. Excited macamlah saya yang lahir anak pula =,=lll contoh jew laa xD tak sabar nak tau namanya !! ^^ Belum tahu nama rupanya xD kehkehkeh...

Sunday, 13 October 2013

Rindu blog pokpekpokpek ini :')

Lama giler tak post dekat blog ini.. Tetibe rasa rindu :') Sebenarnya banyak nak cite nih.. Terlalu banyak sehingga tak jumpa yang mana satu nak cite.. ruang dalam otak terlalu kecil dah untuk memuatkan cite-cite nih.. Oleh sebab itu, ianya duduk dekat-dekat macam solid particles.. saya pon tak tahu nak buat camne dah.. Bila otak ini berfungsi semula baru cite :)
Oootttaaakkkkk~~~~..... xD